Qendra Tregtare
Coma Moll (Mall)
Restorant
Drinia
Coma Energy Dollar Store
Foto Galeri Kontakt

MK | SHQ | EN


COMA ENERGY JU OFRON KURSIM DHE MBROJTJE

ÇKA FITONI?

Coma EnergyCOMA ENERGY JU OFRON KURSIM DHE MBROJTJE
ÇKA FITONI

Kursim edhe deri më 30% nga energija elektrikë të cilën e keni haraxuar.

E kursen energjinë elektrike reaktive.

Përmirësim të prformansës së paisjeve elektrike të cilat i shfrytëzoni.

Paisjet elektrike do të mund t'i shfrytëzoni për një kohë më të gjatë.

Zvogëlon mbingarkestat të energjisë elektrik.

Stabilizon mbingarkestat të enrgjisë elektrike.

Është i lehtë për mirëmbajtje dhe i thjeshtë për instalim.

A KA LLOGARI TË BLEHET OPTIMIZERI COMA ENERGY?
SIGURISHT SE PO

Mund të pagoni menjëherë, kurse parate tuaja do t'ju kthehen brenda një viti dhe në vazhdim kursimi që ua sjell COMA ENERGY ësht i juaj.

Mund të pagoni nëpërmjet bankës, brenda një viti e gjysmë me patatë që i kurseni me COMA ENERGY. Në vazhdim paratë e kyrsyera janë tuajat.

COMA ENERGY JU OFRON KURSIM DHE MBROJTJE
ÇKA FITONI


A E DINIT se një llampë fluorescente pakompensuar prej 40W nga rrjeti ekektrik shfrytëzon enegji prej 80W? Llampa kursimtare prej 18W nga rrjeti elektrik shfrytëzon energji elektrike prej 30w.

PSE OPTIMIZERI COMA ENERGY?

Cilësia e dobët e tensionit në rrejtin elektrik, për shkak të shfrytëzojmë, si dhe për shkak të pasisijeve elektrike të pakompenzuara (llampa elektrike me stabilizator, elektromotoeë, etj.) eimponojnë nevojën e instalimit të OPTIMIZERIT COMA ENERGY.

ZGJIDHJE: BLINI OPTIMIZEIN COMA ENERGY!

Sepse, me shfrytëzimin e tij do ta reduktoni faturën e rrymes elektrike prej 10-30%.

INVESTIMI SË SHPEJTI DO T'JU KOMPENSOHET FILLONI TË KURSENI QË SOT!

SI FUNKSIONON OPTIMIZERI COMA ENERGY?
ÇKA FITONI

Një pjesë e enrgjisë reaktive që është e nevojshme për puneën e elektromotorëve dhe pasivje tjera elektrike, të cilave u revojitet e njëjta rrymë, në vend që ta tërheqë ngarrjeti elektrik sigurohrt nga OPTIMIZERI COMA ENERGY, me çka bëhet edhe kursimi i energjisë që shfrytëzohet. Mjeti e përmirëson edhe faktorin e fuqisë elktrike. Tensoni elektrik jostabil dotë qetësohet. Me këtë i kurseni paratë tuaja, duke i mbrojtur pajisjet tuaja elektrike.

A ËSHTË LEGAL?

Absoluttisht po, 100% legal.

Iu përgjigjet normave të rrepta të standardeve internacionale IEC 600335-1, Ssi dhe standareve nacionale BS 5733, SABS AFRIKA.

ÇFARË MUND TË ZGJIDNI
Për shkallën engarkesës së fazës
Zgjidhni modelin
5-10 Amp (1.1-2.3 KW)
CEO 5-10 Amp
10-30 Amp (2.3- 6.9KW)
CEO 10-30 AmpCOMA Mall © 2007