Qendra Tregtare
Coma Moll (Mall)
Restorant
Drinia
Coma Energy Dollar Store
Foto Galeri Kontakt

MK | SHQ | EN

Restorant Sallon Drinia Strugë gjindet në katin e tretë të Qendrës Tregtare Coma Moll, pranë Lumit Drinit i Zi prej ku mund ta vështroni qytetin dhe rrethinën nga të gjitha anët. Restorant Drinia u afron kuzhinë italiano-amerikane me muzikë të gjalë (live), sipas marrëveshjes, mundësij të volitshme për të organizuar Dasmë (Dasmash) mbrëmje gazmore, seminare, pormovime e të tjera.


Kalkulimi i llogarisë

Persona:
Meny:              
Pie:    
Fryta  


 

COMA Mall © 2007