COMA
Mall
ДРИНИА
Ресторан
Coma Energy Dollar Store ГАЛЕРИЈА КОНТАКТ

Македонски | Албански | Англиски

Ресторанот Дриниа се наоѓа во трговскиот центар Coma Mall

Ресtоранот Дриниа ви нуди: - богата Италијанска и Американска кујна со музика во живо

 

>


Калкулатор

Гости:
Мени:              
Пијалок:    
Oвошје:  
COMA Mall © 2007