COMA
Mall
ДРИНИА
Ресторан
Coma Energy Dollar Store ГАЛЕРИЈА КОНТАКТ

Македонски | Албански | Англиски

ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ЦОМА МОЛ СТРУГА

Добредојдовте во Трговскиот Центар Цома Мол во Струга. Купувајте се на едно место - од храна во ресторанот Дриниа до секаков вид на различни производи. Исто така можете и да изнајмите дуќан. И НАЈНОВО ! ВО Dollar Storе СЕГА МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ СЕ ЗА САМО 99 ДЕН. ИЛИ ПОЕФТИНО !!!
COMA Mall © 2007